Hele fijne kerstdagen en een gezond 2022!

Wat vliegt de tijd toch! Het lijkt wel gisteren dat ik het pension startte, inmiddels is het einde van het jaar in zicht en zit het pension vol tot januari. Wat ben ik ontzettend trots, want ik heb er heel hard voor gewerkt. Maar ook heel dankbaar, want de meeste klanten zijn op mijn pad gekomen door bekenden die mij heel erg warm hebben aanbevolen. Zowel collega’s (ik werk in een knaagdieren opvang, en heb een groot netwerk van mensen die dieren opvangen), vrienden en kennissen: dank jullie wel!

Eigenlijk was het de bedoeling dat in de zomer van 2022 het pension een beetje zou gaan lopen, maar door het grote succes heb ik snel moeten nadenken hoe ik mijn ruimte kan uitbreiden om meer mensen te helpen die tijdelijke oppas zoeken voor ratten, hamsters, cavia’s en andere knaagdieren. Daarom zal in 2022 de ruimte die ik nu gebruik voor mijn stichting (Pettings rusthuis) in gebruik genomen worden voor het pension. Nu wonen er in de kamer op onderstaande foto dus enkel nog rusthuis dieren, maar wanneer dit er wat minder zijn zullen ze verhuizen naar zolder en zal hier het pension naartoe verhuizen. Wellicht gaan we na de december-januari-drukte alvast wat dieren naar boven brengen voor dit doel, de konijnen blijven dan voorlopig in deze kamer, op zolder is namelijk minder ruimte.

Lang verhaal kort: het doel is om meer ruimte voor het pension te hebben en iets minder hooi op mijn vork te nemen met rusthuis dieren.

Hoe dan ook, ik ga eventjes in winter-rust tot 1 januari, ik zal dus iets minder online zijn om te reageren. Alle baasjes waarvan hun dieren hier aan het logeren zijn krijgen natuurlijk alle updates die ik heb beloofd, verder kunnen er weer reserveringen gemaakt worden vanaf 10 januari. Wil je meer weten, heb je vragen of wil je een dieren-babbeltje maken? Stuur dan een whatsapp berichtje, een e-mail of een privé bericht via Instagram of Facebook.

Hele fijne dagen gewenst en een fantastisch en gezond 2022! Ook namens mijn lieve hondje Mowgli.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s