Een weekje vakantie! 13 tot en met 19 december

Ik heb een weekje vakantie, dit houdt in dat ik vrij ben van mijnpart-time baan in loondienst (dierverzorger in een konijnen- en knaagdierenopvang). Wel blijft de zorg van de dieren in dit huis natuurlijk dag en nacht doorgaan, zowel van de rusthuis dieren van mijn stichting als de pension dieren: de ratjes en hamster die nu bij mij aan het logeren zijn. Het enige wat anders is, is dat ik even een weekje geen afspraken inplan, dit kan weer vanaf maandag 20 december tot en met 23 december. Tussen 24 december en 1 januari plan ik ook geen afspraken in.

Het is dus een staycation, waarbij ik lekker voor de dieren blijf zorgen en iets meer vrije tijd heb om bijvoorbeeld wat meer te doen aan mijn hobby s. Even lekker ontspannen tussendoor zodat ik vanaf volgende week weer keihard aan de slag kan gaan! Heb voor mijzelf al een doelenplanning gemaakt voor 2022 en ik kijk er erg naar uit om hiermee aan de slag te gaan. Reageren zal ik dus iets minder snel doen op mails, whatsapp en andere berichten, maar ik kom altijd bij iedereen terug! De baasjes van de dieren die hier nu logeren krijgen natuurlijk de updates die ze gewend zijn.

Tijdens de kerstvakantie zijn er eventueel nog een paar plekjes voor de opvang van knaagdieren beschikbaar: brengen kan dus op 20, 21, 22 of 23 december en halen na 1 januari.

Ben jij op zoek naar een kundige oppas voor de tijdelijke opvang voor jouw ratten, hamster, cavia’s, muizen, gerbils of andere knaagdieren in Noord-Brabant? Ik zorg met liefde voor ze in mijn zolder-kantoor in Breda!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s