Alle logeetjes zijn opgehaald!

Sinds het begin van het pension vorig jaar september zijn er al de hele tijd logee gastjes geweest: voornamelijk ratten en cavia’s, maar ook een paar hamstertjes. Ze zochten allemaal een tijdelijk oppas adres omdat hun baasjes ging verhuizen, in een moeilijke situatie zaten, voor zakenreisjes of vakantie.

Inmiddels zijn alle dieren weer veilig thuis. Hierdoor heb ik de tijd om alles weer netjes schoon te maken en voor te bereiden op het voorjaar! Het is mogelijk om te reserveren van maart tot en met augustus. Daarna durf ik nog geen reserveringen aan te nemen, omdat we hopelijk onze wens om te verhuizen in kunnen laten gaan. We zijn ons er van bewust dat dit echt een tijd kan gaan duren met de gekke huizenmarkt, maar door alle onzekerheid er omheen is het moeilijk om op lange termijn reserveringen voor vakantieopvang voor knaagdieren aan te nemen. Excuses voor het ongemak!

PS: op de foto staan de rattenkooien. De twee rechter kooien huisvesten de rusthuis dieren. De linker is gereserveerd voor de pension ratjes. Linksboven is een koppeling bezig van de rusthuis ratjes, nu er toch 1 plekje vrij was 😉 vanaf het voorjaar komt er nog zo’n kooi bij aan de linkerkant. Er zijn dan dus plekken voor 4 kleine of 2 grote (7+) groepen pension ratjes.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s