Tarieven


Dit zijn de tarieven vanaf oktober 2022 voor de vakantie opvang Pension Zoovera. Neem contact op wanneer jouw diersoort of aantal niet in de lijst staat, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Bij het brengen van een groepsdier die alleen is, volgt altijd het advies een vriendje te vinden voor het dier (er is een mogelijkheid om jouw dieren bij elkaar te laten koppelen voor een meerprijs, vraag naar de voorwaarden).

Een verblijf reserveren kan voor minimaal 7 dagen, reserveren voor kortere periodes is helaas niet mogelijk.

Cavia’s – €6,00 per dag voor de eerste cavia, elke extra cavia €4,- per dag

Knippen nagels €5,00 per cavia
Cavia’s krijgen in het pension dagelijks 2-4 soorten groenten, vers hooi en extra’s.

Verblijf cavia’s: er zijn voor de cavia’s vier verblijven beschikbaar. Dit zijn draadkubusverblijven met een binnenmaat van 1.40m x 0.70m. Deze verblijven zijn geschikt voor 2-3 cavia’s. Één van de verblijven heeft de mogelijkheid om uit te breiden met een ren, hier kunnen 4-6 cavia’s verblijven. Vraag naar de mogelijkheden.


Ratten – €2,50 per rat per dag

Verblijf ratten: Er zijn twee royal suite kooien en een single level critter nation (dus 5 halve kooien) beschikbaar voor pension ratjes. Hier kunnen dus in totaal 3-5 groepjes per keer logeren afhankelijk van de groepsgrootte. Groepen tot en met 6 ratjes krijgen ze een halve royal suite tot hun beschikking, vanaf 7 tot en met 12 ratjes een hele.


Muizen – €2,00 per muis per dag

Verblijf Muizen: Er zijn enkele glazen verblijven beschikbaar. Afhankelijk van het aantal muizen zullen ze gehuisvest worden in een aquarium van 80×40 of 100x40cm.


Hamsters
Dwerghamster – €2,00 per hamster per dag Verblijf: Glazen verblijf minimaal 80×40
Goudhamster – €2,50 per hamster per dag Verblijf: Glazen verblijf minimaal 100×40


Chinchilla’s – €6,00 per chinchilla per dag

Verblijf chinchilla’s: chinchilla’s worden ook in de royal suite verblijven gehuisvest, 2 chinchilla’s per halve royal suite. Buiten het hoogseizoen een hele kooi per 2-4 chinchilla’s.


Gerbils – €3,50 per gerbil per dag

Verblijf gerbils: Gerbils worden gehuisvest in glazen verblijven waar een dikke laag bodembedekking in kan zodat ze goed kunnen blijven graven. Deze zal minimaal 100x40cm zijn.


Degoes – €4,00 per degoe per dag

Verblijf degoes: afhankelijk van de beschikbaarheid zullen degoes worden gehuisvest in de tralieverblijven (royal suites) of glazen verblijven (minimaal 100×40 met extra verdiepingen voor meer uitdaging).


Voeding: Neem alsjeblieft zelf het basisvoer (brokjes) mee voor jouw dieren, zodat ze bekend zijn met het eten wat ze hier krijgen.

Extra’s: Wanneer er medicijnen gegeven moeten worden, zal er €0,50 per keer per medicijn in rekening worden gebracht. Er is dwangvoeding en een couveuse aanwezig in geval van nood, wanneer deze gebruikt worden zullen ook hier extra kosten voor in rekening worden gebracht (dwangvoeding €7,50 per keer, couveuse €20,- per dag). Een rit naar de dierenarts wordt in rekening gebracht + kilometervergoeding (0,24 ct/km). Deze kosten dienen betaald te worden voordat het dier weer wordt opgehaald.

Halen en brengen: Binnen 20 kilometer van het pension (Breda noord) is het mogelijk om uw dieren te laten ophalen en weer thuis te brengen. Voor deze extra dienst komen er naast de kilometervergoeding heen en terug voor het halen én brengen (0,24ct/km) voorrijkosten bij: binnen een straal van 0-10 km €30 per rit (1x heen en terug) en 10-20km €50 per rit.

Lang verblijf: zoek je opvang voor langer dan 28 dagen? Stuur een bericht en vraag naar de mogelijkheden.

Overige dieren/aantallen: stuur een mailtje naar info@zoovera.nl, een berichtje op Social Media of een Whatsapp bericht. Wanneer ik ervaring heb met de diersoort ben ik bereid om deze tijdelijk te verzorgen.

Betalingen: ik vraag om digitaal en van tevoren te betalen, dit kan bijvoorbeeld via een Tikkie of zelf overschrijven. Het is helaas niet mogelijk om achteraf te betalen. Voor de aankomstdatum van de dieren in het pension dient de betaling te zijn overgemaakt.

Advertentie