Een pension plekje voor jouw ratjes: zo werkt het

Wanneer je een tijdje op vakantie gaat, of een andere reden hebt waardoor je iemand zoekt om jouw ratjes naar toe te brengen, kunnen ze terecht bij pension Zoovera!

*Hoe kan je reserveren?

1. Stuur een berichtje (via WhatsApp, mail of PB) met het aantal ratjes en de periode dat je opvang zoekt, dan laat ik weten of er die periode nog plek is.

2. We reserveren deze data indien er plek is. Ik heb hiervoor nog wat informatie nodig: jouw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Het is leuk als je ook wat over jouw ratjes verteld. Ik zal ook een indicatie van de kosten geven.

3. Ik stuur een factuur, deze dient 30 dagen voor aankomst betaald te zijn.

4. Op de dag van de afspraak kom je ze brengen en krijg je de dierenkamer in het echt te zien!

*Wat kan je verwachten?

Ik heb sinds 2009 ratjes. Toen startte ik ook mijn opvang die 10 jaar heeft bestaan én in 2016 heb ik het rusthuis opgestart. Inmiddels ben ik misschien al wel 1000 ratjes verder. Ook werk ik in een knaagdieren- en konijnenopvang. Met kennis en ervaring zit het dus wel goed!

Het verblijf is tot en met 5 ratjes (in 1 groep) een halve royal suite en vanaf 5 ratjes een hele. Er kunnen 4 kleine of 2 grote groepen tegelijk komen logeren.

Neem eigen voer mee, zodat de ratten kunnen blijven eten wat ze gewend zijn. Ze krijgen hier elke maandag een schoon verblijf, elke avond eten en elke dag vers water. Ook zijn er natuurlijk extraatjes: zoals (gezonde) snoepjes of groenten.

Is er iets aan de hand met één van jouw ratjes? Dan zal ik contact opnemen met je, vaak adviseer ik om even naar de dierenarts te gaan wanneer ze opgehaald worden. Als dit nog te ver weg is ga ik zelf naar de dierenarts. Ook bij spoed ga ik naar de dierenarts (als het spoed is zal ik niet altijd van tevoren kunnen overleggen). Dit is uiteraard op kosten van het baasje.

Verder vind ik het vooral leuk om de ratjes bij de kooi aandacht te geven, ik ben dan ook veel in de dierenkamer te vinden. Als ze het leuk vinden is er ook de optie om ze mee naar de woonkamer te nemen zodat ze even over de bank kunnen rennen. Dit zal echter niet dagelijks zijn.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s