Tarieven 2022

Per 1 januari 2023 zullen de tarieven wijzigen. Na onderzoek ben ik tot de conclusie gekomen dat de huidige prijzen niet bij mijn expertise horen, daarnaast speelt inflatie een rol.

LET OP: De hele maand september is het niet mogelijk om jouw dieren in het pension te laten logeren!

Dit zijn de tarieven van 2022 voor de vakantie opvang Pension Zoovera. Neem contact op wanneer jouw diersoort of aantal niet in de lijst staat, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Bij het brengen van een groepsdier die alleen is, volgt altijd het advies een vriendje te vinden voor het dier (er is een mogelijkheid om jouw dieren bij elkaar te laten koppelen voor een meerprijs, vraag naar de voorwaarden). Wanneer er niet genoeg verblijven beschikbaar zijn is het mogelijk dat ik uw dier kosteloos een upgrade geef, ze zullen echter nooit kleiner gehuisvest worden dan vermeld.

Wanneer er medicijnen gegeven moeten worden, zal er €0,50 per keer per medicijn in rekening worden gebracht. Er is dwangvoeding en een couveuse aanwezig in geval van nood, wanneer deze gebruikt worden zullen ook hier extra kosten voor in rekening worden gebracht (dwangvoeding €7,50 per keer, couveuse €20,- per dag).

Een verblijf reserveren kan voor minimaal 7 dagen, reserveren voor kortere periodes is helaas niet mogelijk.


Cavia’s – €2,50 per cavia per dag

Knippen nagels €5,00 per cavia
Cavia’s krijgen in het pension dagelijks 2-3 soorten groenten


Verblijf cavia’s: er zijn voor de cavia’s vier verblijven beschikbaar. Dit zijn draadkubusverblijven met een binnenmaat van 1.40m x 0.70m. Deze verblijven zijn geschikt voor 2-3 cavia’s. Één van de verblijven heeft de mogelijkheid om uit te breiden met een ren, hier kunnen 4-5 cavia’s verblijven.


Ratten – €1,50 per rat per dag

Verblijf ratten: Er zijn twee royal suite kooien (dus 4 halve) beschikbaar voor pension ratjes. Hier kunnen dus in totaal 2-4 groepjes per keer logeren afhankelijk van de groepsgrootte. Groepen tot en met 6 ratjes krijgen ze een halve royal suite tot hun beschikking, vanaf 7 tot en met 12 ratjes een hele.


Muizen – €1,00 per muis per dag

Verblijf Muizen: Er zijn enkele glazen verblijven beschikbaar. Afhankelijk van het aantal muizen zullen ze gehuisvest worden in een aquarium van 80×40 of 100x40cm.


Hamsters
Dwerghamster €1,50/dag Verblijf: Glazen verblijf 80×40
Goudhamster €2,00/dag Verblijf: Glazen verblijf 100×40


Overig:
Vraag naar de mogelijkheden. Er zijn verschillende soorten verblijven beschikbaar, mits het pension op dat moment nog niet vol is.

Overige dieren/aantallen: stuur even een mailtje naar info@zoovera.nl, een berichtje op Social Media of een Whatsapp bericht. Wanneer ik ervaring heb met de diersoort ben ik bereid om deze tijdelijk te verzorgen voor u.

Betalingen: ik vraag iedereen om digitaal en van tevoren te betalen, dit kan bijvoorbeeld via een Tikkie of het zelf overschrijven. Het is helaas niet mogelijk om achteraf te betalen. Minimaal 30 dagen voor de reservering (hiermee bedoel ik de aankomstdatum van de dieren in het pension) dient de betaling te worden overgemaakt, anders komt de reservering te vervallen. Bij een annulering minder dan 30 dagen voor de reservering krijgt u 75% van de pensionkosten terug.