Een bedankje aan iedereen!

Mag ik even een momentje nemen om iedereen van harte te bedanken? Iedereen die het pension volgt, reageert op berichten, een goed woordje heeft gedaan: heel erg bedankt! Door jullie heb ik eigenlijk vanaf de start al gelijk veel leuke dieren mogen verzorgen.

Ik verwachtte toen ik in september het pension startte, dat er pas in de zomer wat logeetjes zouden langkomen. Niets is minder waar: ik heb al erg leuke gastjes mogen verzorgen én er zijn al een aantal reserveringen gemaakt voor dieren die over een tijdje komen logeren. De baasjes hebben mij vaak via via gevonden, en dat is het grootste compliment die ik kan krijgen, om klanten via mond-tot-mond reclame te mogen helpen.

Na heel veel jaren (10!) een asiel te hebben gehad, en nu werkzaam te zijn in het asiel, merkte ik dat er veel vraag is naar (tijdelijke) oppas of (nood)opvang van knaagdieren zoals ratten, cavia’s of hamsters. Omdat hier mijn passie ligt -ik heb niet voor niks een stichting voor deze prachtige dieren naast mijn baan in de dierenzorg- ben ik afgelopen september gestart met het pension.

Kan je het je voorstellen, al zo snel zoveel gezellige dieren om te verzorgen? Het is een droom die uitkomt, om naast mijn part-time baan tussen de dieren dit leuke bedrijfje te runnen. Dus nogmaals: bedankt!

Op de foto staan de Royal Suite die als één geheel gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld een grotere groep ratten, links staat de Critter Nation Single Level. Op het moment zit daar een gezellig groepje van 5 ratjes in. De Royal Suite zal binnenkort ook opvang ratjes behuizen tot midden januari. Links op de foto kan je een stukje zien van de losloopren.

Zoek je opvang voor een bepaalde periode omdat je op vakantie gaat, privé omstandigheden hebt waardoor je tijdelijk de zorg van jouw dier(en) niet op je kan nemen of wegens een andere reden? Neem gerust contact op via mail, whatsapp of de Social Media kanalen. Hopelijk tot snel!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s