Visitekaartjes

In september ben ik begonnen met het kleinschalige pension op mijn gezellige zolder-kantoor in Breda. Hier zit ik vaak te werken aan mijn dier-gerelateerde projecten en het is tot nu toe erg gezellig om dan wat dieren om mij heen te hebben om mij af te leiden (haha). Tot nu toe zijn er al cavia’s, ratten en een hamster komen logeren en wat was dat gezellig! Zo kunnen de baasjes rustig op vakantie. Ondanks dat het pension in de kinderschoenen staat, heb ik al jaren ervaring met de verzorging van kleine huisdieren zoals knaagdieren, konijnen, kleine exoten en vogels.

De eerste visitekaartjes zijn gedrukt en deze laat ik achter bij de dierenarts en dierenwinkels, zodat mensen in de omgeving mij nog beter kunnen vinden! Wil jij ergens mijn kaartjes neerleggen? Stuur dan een mailtje en ik stuur ze naar je op!

De meeste klanten tot nu toe hebben gemiddeld een uur (soms zelfs meer) gereden om hun dier(en) hier voor hun vakantie onder te brengen: wat een eer en vertrouwen! Het logo is lekker speels en heb ik zelf gemaakt met aquarel en fineliner. De stippeltjesrand is op de visitekaartjes uiteraard niet inbegrepen 😉

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s